Masaj piept, combinate cu Big bust aduce rezultate excelente.

Masaj piept, combinate cu Big bust aduce rezultate excelente.

Dar în cazul Big bust în care familia a fost deja diagnosticată cu cancer la sân, se recomandă monitorizarea periodică chiar și la femeile tinere. Cu toate acestea, este vorba în principal pe sonografické de cercetare. Cele mai multe femei poartă rău sutien, sondajele arată că, până la 90 la sută. În afară de nepěkného aspect poate greșit sutien dăunează chiar și sănătatea. Și aceasta, în special la femeile cu sani mari, care, probabil,

Nepotrivit lenjerie Big Bust provoca, dureri de spate.

Big bust“Este de dorit, rigide și flexibile sutiene mai bine în timpul zilei Big bust și la mari și grele piept și pe timp de noapte. Aproape este obligatorie purtarea în timpul orelor de sport,” se recomandă Kment. Greseala cea mai frecventa este prea mare circumferinta sutien. Legea trebuie să fie atât de dificil, pentru ca el a furat șaptezeci la sută în greutate în piept.

Oasele cupe, aveți nevoie exact de însoțire, a fost suportul ideal. Mai mare capacitate de stocare, cu atât trebuie să fie mai mare, umerase pentru sutien (cum de a alege dreptul de sutien, citește aici). Multe femei considera ca sanii se umfla sau amplifică exerciții. De multe ori comit o mare greșeală, că este extrem de spori. Acest lucru duce la faptul că scade și femeile apar rotunde spate. “Sanii conține gras de masă și de cantitatea de grăsime în organism mari. Dacă o femeie va slăbi și în același timp să consolideze muschii pectorali, bustul ei, dimpotrivă, scade”, a spus multiplul campion mondial la gimnastică aerobică sportivă Vladimir.

În opinia chirurg plastic Libora piept trebuie să fie capabil să poarte. A devenit într-o formă și dimensiune, este foarte important ca o femeie a mers. Exerciții pentru întărirea mușchilor pectorali, dar și alte muschii pieptului, spatelui și umerilor, influențează postura și la fermitatea și forma (exerciții de atractiv decolteu, aici veți găsi).

Fie că este natural sau artificial, sani nevoie de aceeași cantitate de asistență, ca și alte părți ale corpului. De ce trebuie să neglijeze? Mai devreme de a începe să aibă grijă de sanii lor, cu atât mai bine, dar trebuie să ne amintim că niciodată nu este prea târziu grijă pentru a începe.

Cel mai bun timp, atunci când începe să aibă grijă Big bust de sânii dumneavoastră în douăzeci de ani, pentru că sânii tăi, tot încă frumos și durabil. Și scopul este menținerea lor în această stare. Din păcate, cei mai mulți oameni începe piept, vă faceți griji, atunci când au fost înregistrate primele semne de imbatranire, atunci sânii lor își pierde forma și elasticitatea și devin vrásčitými.

Există o mulțime de factori interni și externi Big Bust

Big bustcare pot avea un impact negativ asupra sănătății glandei mamare.: prea Big bust mult soare, bronz, alimentația incorectă, “efect yo-yo”, alcoolul și fumatul. Este pe acest lucru să acorde o atenție!

Din cauza rău, atitudinea poate prelungi musculare, rezultând în piept, slăbiciune. Puteți, în orice moment, mâinile! Astfel, puteți economisi nu numai frumusetea sanilor cu capul sus, dar vei arata chiar mai mult.

Neplăcut, limitarea, incorect selectat sutien poate face o mulțime de daune. Atunci când circulatia în piept nu este suficient, aceasta poate provoca probleme grave de sănătate. Desigur, acest lucru nu înseamnă că nu trebuie să poarte un sutien. Dacă ei nu s-au purtat, sanii nu va fi suficient și a țesutului conjunctiv, pentru ca ei au distrus.

Deci, ce trebuie să facem pentru a frumoase piept?

De sân nu au musculare proprii, astfel încât nu există, din păcate, nu este atât de ușor, cum ar fi, de exemplu,. Dar te poți antrena și de a te menține în formă, muschii din jur: apăsați palmele una de alta, în mijlocul pieptului, degetele de la picioare trebuie să fie întinse și îndreptate în sus. Făcând clic pe ea, mâinile în față pentru câteva secunde, după cum doriți, ceva pentru a stoarce, apoi eliberați (vezi figura). Este repetați de mai multe ori pe zi pentru câteva secunde.

În aceste locuri, de asemenea, foarte important este corect de îngrijire a pielii. După baie sau duș, utilizați o crema de corp pe pielea de pe piept cel puțin o dată pe zi, pentru că, din cauza apei dure, pielea se usuca mai repede. Deja puteți cumpăra speciale (de întărire) creme, care sunt special concepute pentru îngrijirea gâtului și ajută la menținerea țesutului conjunctiv în starea lor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *