De unde vine durerea de spate?

De unde vine durerea de spate?

Când a devenit eroare? întreabă persoana care dureri de spate, făcând imposibilă orice mișcare. În acel moment, atunci când strămoșii noștri au încetat să mai meargă după patru, sună răspunsul. Ce poate merge prost, va merge prost, – spune înțelepciunea populară

Și la nivelul coloanei vertebrale de locuri, care poate dăuna foarte mult.

Și la nivelul coloanei vertebrale de locuri, care poate dăuna foarte multPur și simplu presupune: treizeci și patru vertebre, douăzeci și trei mașini de gătit, de o sută de mici și a articulațiilor, două sute de ligamente și musculare patru sute.

Nu e de mirare că dureri de spate sunt cele mai frecvente probleme de sănătate, pe care oamenii se plâng, – toate de-a treia vizite la medic tocmai din cauza ei. Și de multe ori aceste dificultăți se termină cu rotile de venituri.

Primul lucru pe care o persoană, de obicei, dureri de a face ceva pentru nirvana lék. este cel mai simplu, dar este doar o soluție pe termen scurt. Medicamente pentru a exclude probleme cu coloana vertebrala nu se rezolvă, doar inhiba manifestarea lor.

Este întotdeauna în valoare de a vâna din cauza durerii – numai astfel pot fi dificultăți de tratament eficient. Afla de ce doare spatele meu, nu este ușor. În afară de experiență, este nevoie de un anumit talent.

Primul motiv sunt zatuhlé, prescurtată sau, dimpotrivă, prea autorizat musculare, care ar trebui să păstreze coloanei vertebrale în poziția corectă. Nu întâmplător, acest muschi spune corset musculare. Când un corset deteriorat coloanei vertebrale este împărțit. Aici va ajuta cu experiență de reabilitare medic sau un kinetoterapeut.

Atunci când a coloanei vertebrale luati

Specialistul trebuie să pregătească un tratament de dezintoxicare de la gradul de exercitii se poate completa profesional efectuate atenua tensiunea musculara si electroterapie. Nimeni, însă, nu se poate aștepta la un ajutor rapid. Tratament dureri de spate-este un proces de lungă durată.

Ca pe housera

Mai rău, în cazul în care durerea apare Atunci când a coloanei vertebrale luatidin cauza faptului că ceva enervant de nervi care merg în jurul coloanei vertebrale. Poate fi vorba de vyhřezlou ploténku sau despre kostěný va rezolva noastre. O astfel de durere de multe ori produce până-n picioare. Este, de asemenea, mult mai intens.

Oamenii numesc houser, medicii folosesc preferă numele de sciatica. Când cineva rămâne decât pacientul, cel puțin în primele zile, pentru a menține în spital, și să-i dea analgezic și pentru ameliorarea musculare. Probleme de multe ori de la sine sau se mișcă și nu mai apare, sau tolerată mult timp. Și aici, acest lucru poate ajuta în mod semnificativ corecte de reabilitare.

Uneori durerea omului complet paralizați. Unele părți ale acestor pacienți ajută la operație. Cu toate acestea, nu se poate de la el aștepta miracole imediat după exercițiu devine din ce în ce mai ușor, aproape pe toate, dar pentru jumătate de an, problemele revin.

Cu toate acestea, mai mult de nouăzeci la sută din oameni după operație uri indică faptul că starea lor s-a îmbunătățit”, spune liberec neurochirurg Petru Suchomel.

Cum tratează coloanei vertebrale? Operațiunile de mișcare sau de masaj?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *