Când se adreseze la medic cu dureri de spate?

Când se adreseze la medic cu dureri de spate?

Metode care reduc durerile de spate, set. Nu, cu toate acestea, nu este universal. Care vă va ajuta unul, altul poate în general să nu funcționeze. Incorect selectat tratamentul poate chiar rău – acest lucru se referă, în principal, a procedurilor operaționale.

Fii atent la fiecare pas

Fii atent la fiecare pasUn mare rău poate produce și atunci când cineva, fără suficiente de învățare încearcă să o mișcare bruscă. punerea în spate. “Există un mic, dar real, riscul ca pacientul ochrne. Ceva similar se poate vorbi doar cel care are o experiență reală”, spune Petru Suchomel.

Astfel, medicii de la aceste efektních, dar nu până la capăt, metode sigure de a recurge la așa-numitele tehnici moale. Printre acestea ar trebui să fie apelata postizometrická de relaxare. Sub complicat nume se ascunde un mod special de a relaxării musculare după o tensiune. mai multe : http://spateleceafa.info/chocolite-romania-de-dovedit-care-te-scapa-de-dureri-de-spate/

Când a vedea un medic

Pentru a trata bolavých în spate, spun mai mulți experți. Are la ea, ce să spun, neurolog, neurochirurg, chirurg ortoped și un specialist în reabilitare. Dar fiecare vede coloanei vertebrale un pic diferit, și fiecare poate oferi ceva diferit.

Dacă durerea nu distruge, nu trebuie imediat la medic. Uneori ajută doar pentru a petrece două zile, cel mai bine în liniște și cald, și după rezolvarea problemelor. “Cu toate acestea, în cazul în care durerea nu trece, chiar și după două zile, pentru a găsi un doctor bun”, spune castelul chirurg ortoped Paul Sehnalík.

Medicul ar trebui să vă dau, în primul rând, el trebuie să creadă că este într-adevăr rănit. Primul său obiectiv este de a fi o durere de a slăbi. Pentru a face acest lucru, puteți utiliza medicamente sau obstřik. “Este utilizat cu durere severă, care se învecinează la un anumit loc. În afară de medicamente pentru durere poate fi utilizat medicamente cu protizánětlivými efecte”, explică Sehnalík. Obstřik ameliorează inflamația și durerea, și să se pregătească, prin urmare, a coloanei vertebrale la orice deblocare.

O mișcare bruscă? Da, dar cu atenție

Un medic cu experiență poate încerca despre manual de deblocare a coloanei vertebrale, bruscă lovitură. “Este vorba despre o tehnica care se predă un curs special, trebuie să știți exact când și cum trage. În caz contrar, poate, mai degrabă, de a dăuna mult de ajutor”, spune Sehnalík. O astfel de manipulare, în plus, nu ar trebui să facă prea des, deoarece cu el miele cartilajului.

O mișcare bruscă? Da, dar cu atențieÎn timpul așa-numitele soft metode treptat protahují muschii din jurul coloanei vertebrale. “Chiar soft metode, dar trebuie să le îndeplinească un specialist. Fyzioterapeuti nu se învață în doi ani de cursuri”, spune брнянская de reabilitare medicul Eva Ungerová. Pentru relaxarea coloanei vertebrale, care contribuie, de asemenea, unele tehnici de fizioterapie, de exemplu, electroterapie.

Evita inutile de acțiune

Uneori, medicii oferă pacientului că i-ar fi putut ajuta la operație. Nu este bine să decide cu privire la atât de important pasul, doar pe lékařích. La operațiunea se conectează din cauza durerii și numai omul însuși știe cât de mult i-a durerea de cauză, în viață.

“Operațiunea ajungem atunci când un alt tratament deja nu este valabilă, iar din rezultatele de cercetare, putem vedea ceva ce poate fi chirurgical de a rezolva – de exemplu, vyhřezlou ploténku sau kostěný va rezolva noastre spatelui”, spune neurochirurgul Suchomel.

Cele mai multe operații la nivelul coloanei vertebrale, inclusiv cele făcute în zadar. “Cred că în jumătate din cazuri, starea s-a îmbunătățit, chiar și fără intervenție chirurgicală de performanță”, spune Petru Suchomel.

Există mai multe tipuri de operațiuni pe spate. Cel mai adesea, eliminarea vyhřezlé disc. Pentru a evita repetarea problemei, aceasta este, de obicei, întreaga ploténka, nu numai rupt un detaliu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *